ŞEHİT ERHAN TAŞTİMUR İLKOKULU

Okulumuz Adana ilinin batısında yer alan Demetevler Mahallesinde kurulmuştur. Okulumuz 2009 yılında Şehit Erhan Taştimur İlköğretim Okulu olarak eğitim -öğretime başlamıştır. 2014-2015 Eğitim öğretim yılında ilkokula dönüşmüştür.26 sınıf  ve 4 anasınıfı ile eğitim öğretime devam etmektedir.   Betonarme olarak inşa edilen okul binası 4 katlı, asansörlü olup 28 derslikten oluşmaktadır. Okulumuzda; 26 Derslik, 2 Anasınıfı dersliği, 3 İdareci Odası, 1 Öğretmenler Odası, 1 Rehber Öğretmen Odası, 1 Okul Aile Birliği Odası, 2 PİCTES sınıfı , 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Sığınak,  Araç-Gereç Odası ile 1 Güvenlik ve Danışma Odası bulunmaktadır. Mülkiyeti Özel İdareye ait olan okulumuz arazisi 4150 metrekare arazi alanına kurulmuştur.